Fórum

Vásárlói vélemények
36
Butorexpressz
Kedves Hittér Dénes!

Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést a sarok ülővel kapcsolatosan.  A közel jövőben lehet, hogy csinálunk egy olyan opciót, hogy a vevőket is lehessen értékelni :-) a személyes értékelésem mint vevő felé csillagos ötös *****
Hát, még ehhez az aprólékosan fogalmazott értékeléshez hasonló még nem érkezett, ami mosolyt csal az ember arcára :-) Köszönjük még egyszer!!

Mostanában sok olyan vevő van aki megrendeli a terméket és aztán eltünik amikor ki kellene szállítani, elérhetetlen mind telefonon, mind emailon kersztül :-( ennek a vevőnek egy csillag sem jár!

Sőt ha rajtam múlna egy adatbázist csinálnék az ilyen vevőről, hogy más Webshopoknak ne gyarapítsa fölösegesen a raktárkészletét.
35
Hittér Dénes
Hosszas keresgélés után az AKRON sarokülőre esett a választásom.
A problémám az volt, hogy a beszerzéstől számítva nem tudtam mikor lenne esedékes a kiszállítás.
Ezúton szeretném megköszönni Bereczi Dénesnek a kicsit talán időn túli bútor elhelyezést (3 hónap!!), a korrektségét, a segítségnyújtást a bútor lakásba való bejuttatásához.
Nagyon közvetlen, kellemes ember, aki szívén viseli az ügyfelei igényeit és roppant szimpatikus embert ismertem meg benne. Aki üzletvezetőként és szállítóként is emberközpontúságával az üzlet színvonalát egy magasabb szintre emeli. Az oldalukat és Őket ajánlom mindenkinek!

Az AKRON sarokülővel kapcsolatban:
- 3,5 hónapja használom
- Kifogástalan! Fehér műbőr és szürke textilben rendeltem.
-masszív (lengyel minőség)
-fejtámlák megfelelő magasságúak
- bárki jött, külön kiemelte az ülőrész megfelelő mélységét, így a térdhajlat megfelelő részéhez esik, a láb leér és nem csúszik le az ember ülés közben, valamint kényelmes derékkímélő helyzetben lehet ülni
- az anyagok masszívak
- az ágyneműtartóban elegendő hely van
- az ággyá alakítás egyszerű, vendégváró ágynak kicsit talán szűk, viszont nagyon kényelmes
- a textíl foltos lett, egy nedves ronggyal pikk-pakk le lehet törölni a kiborított folyadékot
- méreteiben nem túl nagy, nem túl kicsit (nappalim 18 m2) bőven marad hely
- amit kiemelnék még, mivel sokan nem figyelnek rá, az az, hogy a rövidebb oldal végén nincs kartámasz, ami tökéletes helyet biztosít a hosszú tv nézés alatti elfekvéshez
- többször sikerült bealudnom és hátfájás nélkül, kipihenten ébredtem
- a töltőanyag elég kemény, viszont kellően puha akényelmes üléshez, fekvéshez
- és ami még nagyon fontos: BARMI JÓL BÍRJA A SZEX ALATTI STRAPÁT :))))

Ár-érték arányban és funkcióit tekintve az egyik legjobb. AJÁNLOM MINDENKÉPP!
34
Török Viktória
Nagyon ajánlom a webshopot! Igazán kedves és gyors szállítást kaptunk - folyamatos kommunikáció mellett - minőségi és nem túlárazott bútorokkal :) Az ilyen magyar vállalkozásokat érdemes támogatni a vásárlással, főleg, amikor a vevő is olcsóbban jön ki :)
33
Butorexpressz
Kedves Dojcsák Lukácsné!

Köszönjük a bejegyzést és az együttműködést! Ami tőlünk telik megtesszük, hogy aki nálunk vásárol az elégedett legyen azzal amit kiszállítunk :-)
32
Dojcsák Lukácsné
Szeretném megköszönni a gyors kedves szolgáltatásukat . A rendeléstől a szállításig . Az biztos, hogy ilyen rugalmas, megbízható vásárlóbarát céggel nem találkoztam . Külön köszönet a kiszállító fiatalembernek, nagyon szimpatikus szavatartó, szerintem nagyon becsületes, szavatartó munkatársuk. Gratulálok Öröm Önöktől vásárolni.A bizalom manapság nagy kincs. Biztos csak ajánlani tudom, és fogom mindenkinek . Köszönöm !!
31
Jancsek Istvánné
Tisztelt Bútorexpressz! Nagyon örülök hogy Önöket választottam.Önök igazán a vásárlókért vannak .Köszönöm a gyorsaságot és a minőségi munkát amit szállításkor tapasztaltam.
30
Tálai Zoltán
Röviden a megrendelésről:Minden bútorszállító cégnek követendő példa lehetne a szállító úr munkája!!Precíz,gyors,minden szállítással kapcsolatos információt készségesen közölt,korrekt,és a megrendeléstől a kiszállítás végéig roppant lelkiismeretesen végezte a munkáját!!!Egyszerűen ajánlom mindenkinek!!!
29
Gacsal Gábor
Tisztelt Bútorexpressz! A megrendelt Ádám kanapé tökéletesen összerakót, kiválóan működik az ágy funkciója. Bereci Dénes Úr kedves, végtelenül segítőkész. A bejárati ajtón nehezen tudta behozni a kanapét, de addig próbálkozót minden variációval, nem sajnálva idejét, csak sikerült sérülés mentesen behozni a bútort. Köszönjük.
28
Németh Mária
Rendkívül elégedett vagyok a Bútor Expressz szolgáltatásával. Segítőkész, profi, kedves és pozitív hozzáállást tapasztaltam és a sok szép fotó hatására azonnal el is tudtam dönteni, hogy a KAPRERA kanapét nekem találták ki. Dénes úr még aznap ki is szállította, nagyon gördülékenyen ment minden. Igazi vásárlói élményben volt részem. Köszönöm! További sok sikert kívánok!
27
Pálúr Enikő
Korrekt, szakszerű, segítőkész, vásárlóbarát. Címszavakban ennyi, de benne van a lényeg!
Az ülőgarnitúra fantasztikus!
Köszönet mindenért!
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás