Fórum

Vásárlói vélemények
45
Butorexpressz
Kedves Merácz Béla ! Köszönjük az értékelést! Kérem fotózza le a sérülést és küldje el, meg reklamáljuk a raktárba és cseréljük....
44
Merácz Béla
Nagyon szép az asztal, amit rendeltünk. Mind formában, mind színben a fotókon szereplő terméket kaptuk. Masszív, strapabíró darabnak tűnik. Egyetlen apró szépséghiba volt: az asztal meghosszabítására szolgáló toldat lap egyik élén a festék egy apró helyen le van pattanva. Nem nagy hiba, mindössze kb. 0,5 cm2 területről van szó,és mivel megnagyobbított állapotban csak több fős étkezésre fogjuk használni az asztalt, - akkor pedig abrosz lesz rajta -, így esetünkben ez nem jelent túl nagy problémát, mivel úgy nem látszik.
A rendelési folyamat és a szállítás is rendben volt. Gyors, korrekt precíz.
43
Boganyi Beataa
A sok pozitiv hozzàszolas miatt biztos önöktöl rendelünk:)
42
Katona Zsuzsanna
Gyors, pontos, kedves és korrekt! Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, csak ismételni tudnám őket. A bútor gyönyörű, minősége kifogástalan. A sérülés elleni csomagolás elképesztően szuper volt. Jó szívvel ajánlom az áruházat!!! Köszönöm a munkájukat!!!
41
Stuckheim Zsuzsa
Nagyon köszönjük a gyors kiszállítást és a segítséget, a bútorok tökéletesen illenek az irodánkba, mindenkinek csak ajánlani tudom.
40
Butorexpressz
Kedves Mann Réka, Katona Lászlóné, Patakiné H. Irén!
Nagyon köszönjük a pozitív értékelést! Megpróbáljuk a megrendelt terméket minél előbb kiszállítani de nem mindig rajtunk múlik! Ha a rendelt termékből van a hazai raktárakba akkor azt ahogy lehet szállítjuk, akár 3 napon belül is :-) Van amikor a gyártási idő 4-5 hét vagy még több, sajnos ezeket a termékeket már nem tudjuk előbb szállítani, ezért fontos, hogy a megrendelés előtt érdeklődjön!!
39
Patakiné H. Irén
Kedves Bútorexpressz!! Hosszas oldalböngészés után akadtam a webáruházukra! A bútordarab biztos volt: Bond Tvs gardrób 318cm. Annyi pozitív véleményt olvastam az áruházról, hogy nem volt kérdés Önöktől rendelem meg a gardróbot. Bevallom kicsit aggódtam, csak nehogy én legyek az a kivétel, akinek nem sikerül olyan jól a vásárlás, mint az előző hozzászólóknak. Aggodalmam hamar elszállt, mivel a megrendelés után hamarosan megcsörrent a telefonom és Bereczi Dénes úr kérte egyeztessük mégegyszer a paramétereket, mielőtt leadja a gyártási igényt. Ez már a megrendelő részéről fél siker, hiszen bízunk abban, hogy azt kapjuk, amit megrendeltünk. Nem is történt másként: előre egyeztetett időpontban, minden hiánytalanul, tökéletes állapotban megérkezett. Köszönet a kedves segítségért, hogy a nem kis bútordarabok bejutottak a lakásba! Tökéletes választás volt mind a Bútorexpressz webáruház, mind a bútordarab! Csak ajánlani tudom!
38
Katona Lászlóné
Tisztelt Bútorexpressz! A legjobb döntés volt Önöket választani! A vásárlást megelőző tájékoztatás, 3 munkanap a kiszállításig, bármilyen kérdésre azonnali válasz (email, telefon), sorolhatnám. Csillagos ötös minden téren, nagyon elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük, a továbbiakhoz sok sikert kívánok!
37
Mann Réka
Szeretném megköszönni Bereczi Dénes munkáját, nagyon segítőkész, gyors volt.
Kifejezetten pozitív az ügyfélközpontú hozzáállása.
36
Butorexpressz
Kedves Hittér Dénes!

Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést a sarok ülővel kapcsolatosan.  A közel jövőben lehet, hogy csinálunk egy olyan opciót, hogy a vevőket is lehessen értékelni :-) a személyes értékelésem mint vevő felé csillagos ötös *****
Hát, még ehhez az aprólékosan fogalmazott értékeléshez hasonló még nem érkezett, ami mosolyt csal az ember arcára :-) Köszönjük még egyszer!!

Mostanában sok olyan vevő van aki megrendeli a terméket és aztán eltünik amikor ki kellene szállítani, elérhetetlen mind telefonon, mind emailon kersztül :-( ennek a vevőnek egy csillag sem jár!

Sőt ha rajtam múlna egy adatbázist csinálnék az ilyen vevőről, hogy más Webshopoknak ne gyarapítsa fölösegesen a raktárkészletét.
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás