Fórum

Vásárlói vélemények
18
Sandl Péter
Nagyon meg vagyunk elégedve a Rafi sarokülővel!!! Nagyon kényelmes kis bútor darab. Kis helyen elfér és még van ágynemütartója is. Ne is beszéljünk a karok szép esztergált faberákásáról, egyszerüen gyönyörű. Pontos és gyors volt a szállítás amit így utólag is köszönünk. A felhozatalban is segítettek a szállítók és ezt mind profi módon csinálták, úgy hogy csak ajánlani tudom ezt a webshopot!!! Idegenkedtünk a netes vásárlástól de nem csalódtunk, azt kaptuk amit rendeltünk, visszatérő vevők leszünk a butorexpressznél :-)
17
Bicskei János
Maximális elégedettség a Franciaággyal kapcsolatosan! Nagyon kényelmes és nagyon tetszik az éjjeli Led megvilágítás.
A szállítás 3hét volt de megérte megvárni :-) Csak ajánlani tudom a webshopot, nem csalódtam.
16
Csergő Ilona
Maximálisan elégedett vagyok. Korrekt rugalmas, segítőkész embert ismertem meg Bereci Dénes személyében. Már a megrendelés folyamata alatt is nagyon segítőkész volt, a szállításnál, valamint az összeszerelésnél is igazi profizmusról tett tanúbizonyságot. Csak ajánlani tudom bárkinek. Nagyon szépen köszönöm.
15
Barabás Melinda
Nagyon segítőkész, precíz, kedves. Csak ajánlani tudom mindenkinek !
14
Orosz Erzsébet
Korrekt, rugalmas, kedves, segítőkész eladó! Mindennel maximálisan elégedett vagyok. Szívesen ajánlom másoknak is! Visszatérő vásárló leszek! Még egyszer köszönöm! Üdv.
13
Mihályi Tamás
Nagyon köszönöm! Gyors és rugalmas. Nagyon korrekt. Csak ajánlani tudom.
12
László István
Nagyon köszönjük az állófogast, meg vagyunk vele elégedve. Jó volt a kommunikáció, időben értesítettek a szállítást illetően. Csak ajánlani tudom *****
11
Cs. Melinda
Ezúton is szeretném megköszönni a webshop üzemeltetőjének, Bereci Dénesnek, hogy segített az általam megálmodott ülőgarnitúra megvalósításában, a segítőkész és rugalmas hozzáállását mindenhez, a profi kivitelezést és leszállítást! Örülök, hogy ezt a webshopot választottam a vásárlásomhoz. Nagyon kedves és szimpatikus eladó, mindenkinek ajánlom!
10
Bagossy Adrienne
Nagyon köszönöm a rugalmas szállítást és az emeletre cipelést. A bútorokkal is nagyon elégedett vagyok! :)
9
Vincze Antal
Minden a megbeszéltek alapján történt.Pontos precíz kiszállítás.Nagyon udvarias és segítőkész eladó.
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás