Fórum

RÓLUNK MONDTÁK....
68
Zsiros Szilvia
Maximálisan ajánlom, jár az öt csillag! Percre pontosan érkeztek, kedvesek és segítőkészek voltak! A bútor gondosan volt becsomagolva, így a rakodás is könnyen ment és látszik, hogy a gyártó igényes a saját termékére! A szövet szebb, mint a képeken, és felfedeztünk egy csomó olyan extrát, ami fel sem volt tüntetve pl. kényelmes fogófülek a nagyobb elemeknél, könnyen nyíló-csukódó vasalatok, így nem kell rángatni, úgyhogy mi nagyon meg vagyunk elégedve. Tisztelettel ajánlom másoknak is!
67
Rátai Krisztina
Nagyon meg vagyok elégedve a sarokülővel, amit rendeltem és a kiszolgálással is.
Rugalmas, ügyfélcentrikus, segítőkész szállítás :)
66
Gyuri
Gyors, rugalmas szállítás (hévégén is!) előzetes egyeztetésnek megfelelően. A kapott termékkel maximálisan meg voltam elégedve, mindemellet - a mai világban ritka - abszolút ügyfélközpontú hozzáállás jellemezte a céget.
Csaj ajánlani tudom!
65
F. Beáta
Kedves, korrekt, segítőkész ügyintézés. Folyamatos kapcsolattartás a bútor érkezéséig. Jó minőségű termék. Ajánlom a bútorexpresszt, rendeljenek Tőlük!
64
M.Éva
Kedves,pontos kiszolgálást tapasztaltunk,folyamatosan értesítettek.
A bútor szép,jó minőségű.
Bátran ajánlom.
63
Udvarhelyi Nándor
Nagyon szép étkező asztalt és hozzá illő székeket választottunk. Hétfőn rendeltük, pénteken itt volt hibátlanul! Mindenről tájékoztattak, szóltak mikor érkezik, mindent meg tudtunk beszélni! Szuper, hogy megtaláltam a bútor expressz! Csak így tovább!
62
Somogyi Ágnes
Köszönöm a gyors és korrekt kommunikációt és szállítást, a segítséget és az emberséget! És persze a kanapét (Rodriges), ami még annál is jobb, mint vártam! :-)
61
Burai Tibor
Nest áthidalós szekrénysort vásároltam.A szállítás a megbeszélt időpontban pontosan történt,segítőkész,kedves volt a szállító.A bútor jó minőségű és hibátlanul érkezett és a szerelése során is minden rendben ment.Az ára is jó csak ajánlani tudom a bútorexpreszt.
60
Gál Elekné
Kedves, gyors, precíz ügyintézés.
A bútor tökéletes.
59
Anikò Farkas
Precíz pontos kiszàlîtas! Nagy segîtőkèszsèg! Csak ajánlani tudom
Hozzászólás a témához