Fórum

RÓLUNK MONDTÁK....
48
Mülbacher Ferencné
Tisztelt Bútorexpressz, kedves Bereczi Dénes Úr !
Az Önöktől rendelt ülőgarnitúra nagyon gyorsan megérkezett.
Köszönöm, hogy a vásárlást megelőző többszöri telefonos egyeztetés alkalmával nagyon segítőkész és együttműködő volt.
A szállítás során nyújtott szakszerű segítséget különösen köszönöm!
Az ülőgarnitúra nagyon szép (olyan, mint a fotón) és kényelmes.
Munkájukhoz sok sikert kívánok!
47
Ágnes Szombati
Kedves Áruház Legjobb döntès volt Önökre találnom,Nagyon Szèp minősègi butorokat kaptam, Komunikáció,kedvessèg, segìtőkèszsèg, gyorsaság ,minősèg csillagos ötös,
,Nagyon Nagyon Szèpen Köszönjük ????
46
Pintér Margit
Maximálisan meg vagyok elégedve: segítőkészség, kedvesség, gyorsaság, problémamegoldás, a rendelt termék...csillagos ötös!!!
45
Butorexpressz
Kedves Merácz Béla ! Köszönjük az értékelést! Kérem fotózza le a sérülést és küldje el, meg reklamáljuk a raktárba és cseréljük....
44
Merácz Béla
Nagyon szép az asztal, amit rendeltünk. Mind formában, mind színben a fotókon szereplő terméket kaptuk. Masszív, strapabíró darabnak tűnik. Egyetlen apró szépséghiba volt: az asztal meghosszabítására szolgáló toldat lap egyik élén a festék egy apró helyen le van pattanva. Nem nagy hiba, mindössze kb. 0,5 cm2 területről van szó,és mivel megnagyobbított állapotban csak több fős étkezésre fogjuk használni az asztalt, - akkor pedig abrosz lesz rajta -, így esetünkben ez nem jelent túl nagy problémát, mivel úgy nem látszik.
A rendelési folyamat és a szállítás is rendben volt. Gyors, korrekt precíz.
43
Boganyi Beataa
A sok pozitiv hozzàszolas miatt biztos önöktöl rendelünk:)
42
Katona Zsuzsanna
Gyors, pontos, kedves és korrekt! Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, csak ismételni tudnám őket. A bútor gyönyörű, minősége kifogástalan. A sérülés elleni csomagolás elképesztően szuper volt. Jó szívvel ajánlom az áruházat!!! Köszönöm a munkájukat!!!
41
Stuckheim Zsuzsa
Nagyon köszönjük a gyors kiszállítást és a segítséget, a bútorok tökéletesen illenek az irodánkba, mindenkinek csak ajánlani tudom.
40
Butorexpressz
Kedves Mann Réka, Katona Lászlóné, Patakiné H. Irén!
Nagyon köszönjük a pozitív értékelést! Megpróbáljuk a megrendelt terméket minél előbb kiszállítani de nem mindig rajtunk múlik! Ha a rendelt termékből van a hazai raktárakba akkor azt ahogy lehet szállítjuk, akár 3 napon belül is :-) Van amikor a gyártási idő 4-5 hét vagy még több, sajnos ezeket a termékeket már nem tudjuk előbb szállítani, ezért fontos, hogy a megrendelés előtt érdeklődjön!!
39
Patakiné H. Irén
Kedves Bútorexpressz!! Hosszas oldalböngészés után akadtam a webáruházukra! A bútordarab biztos volt: Bond Tvs gardrób 318cm. Annyi pozitív véleményt olvastam az áruházról, hogy nem volt kérdés Önöktől rendelem meg a gardróbot. Bevallom kicsit aggódtam, csak nehogy én legyek az a kivétel, akinek nem sikerül olyan jól a vásárlás, mint az előző hozzászólóknak. Aggodalmam hamar elszállt, mivel a megrendelés után hamarosan megcsörrent a telefonom és Bereczi Dénes úr kérte egyeztessük mégegyszer a paramétereket, mielőtt leadja a gyártási igényt. Ez már a megrendelő részéről fél siker, hiszen bízunk abban, hogy azt kapjuk, amit megrendeltünk. Nem is történt másként: előre egyeztetett időpontban, minden hiánytalanul, tökéletes állapotban megérkezett. Köszönet a kedves segítségért, hogy a nem kis bútordarabok bejutottak a lakásba! Tökéletes választás volt mind a Bútorexpressz webáruház, mind a bútordarab! Csak ajánlani tudom!
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás