Kosár

Szállítási és fizetési információk!

Fizetés:

Ha utalni vagy Bankkártyával szeretnéd fizetni a megvásárolt termék árát, kérlek várd meg a visszaigazolást mert előfordulhat, hogy a rendelt termék nincs raktáron! Utánvétes szállításnál csak KP-ban tudsz fizetni!!

A rendelés leadása után a rendszer kiküld egy automata rendelés visszaigazolást!  Rendelésed feldolgozása, terheltségtől függően 1-2 munkanap!

Minden felhasználó, aki rendelést ad fel áruházunkon keresztül elfogadja az Üzletszabályzatot melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve.
Személyes átvétel:

Ha beérkezett a rendelt termék, megrendelésedet személyesen is átveheted a Gyáli Raktárunkban. Személyes átvételkor jelenleg csak kp-ban tudod kifizetni a megrendelt termékeket. Fontos, hogy mielőtt útnak indulsz, érdeklődj a megrendelés beérkeztéről a +36/20 371 64 29-es vevőszolgálati telefonszámunkon.

 

Kedvenc bútorod a rendelést követően 1-2 hét (raktár készlet esetén) vagy egyes termékeknél 2-3, más termékeknél 3-5 hét elteltével, Magyarország egész területén, kiszállítjuk! 

Utánvétes szállítás:

A kiszállítást megelőző napon hívunk és egyeztetjük a pontos szállítás idejét, hogy ne keljen egész nap a bútorra várakozni, a munkahely miatt ha nem tudod hétközben átvenni, akár hétvégén is kiszállítjuk.

Termékeink Magyar gyártóktól és az EU-ból érkeznek és minőségi termékeket forgalmazunk, amelyekre 12-24 hó garanciát vállalunk. Áraink Bruttó árak!

Ha kérdésed adódott, hívj vagy írj mert segítünk!
Mobil:+36 20 371 64 29
Tel/Fax: +36 29 752 356

info@butorexpressz.hu